5 λόγοι να ξεκινήσετε μια καριέρα στο Digital Marketing!

Digital Marketing

10/01/2019

Η αλλαγή σταδιοδρομίας δεν είναι εύκολη. Συμπεριλαμβάνει συχνά ισχυρή θέληση: παίρνετε τη σωστή απόφαση; Τι γίνεται αν αυτή η καριέρα δεν είναι αυτό που νομίζατε ότι είναι; Εάν μια καριέρα στο ψηφιακό μάρκετινγκ είναι στο ραντάρ σας, μάθετε για τα πολλά οφέλη που έχει, σύμφωνα με το Assumption.

Το digital marketing είναι μια από τις πιο χαρούμενες θέσεις εργασίας στην Αμερική - στην πραγματικότητα, οι θέσεις marketing specialists κατέχουν την πρώτη θέση στη λίστα των πιο χαρούμενων επαγγελμάτων. Υπάρχουν αμέτρητα οφέλη από μια καριέρα στο ψηφιακό μάρκετινγκ, αλλά εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας:

Ξεκινήστε σήμερα την καριέρα σας στο Digital Marketing!
Γραφτείτε στο online σεμινάριο Digital Marketing Strategies - Advanced Certified Course by ACTA.

 

Ευέλικτες ώρες. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά μιας καριέρας στο digital marketing είναι ότι είναι… ψηφιακό. Όταν όλη η εργασία σας είναι στο διαδίκτυο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό από οπουδήποτε. Συχνά, αυτό προσφέρει πολλή ευελιξία όσον αφορά τις ώρες εργασίας και το από πού μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας. Ίσως πρέπει να εργαστείτε από το σπίτι (ή από μια καφετέρια, για αυτό το θέμα). Πολλές εργασίες δίνουν τη δυνατότητα αυτή ούτως ή άλλως.

Είστε σε ζήτηση. Μια σπουδαία δουλειά σας να αισθάνεστε ότι σας θέλουν, και το digital marketing είναι ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα εκεί έξω τώρα. Επί του παρόντος, υπάρχει ένα κενό ψηφιακών δεξιοτήτων: υπάρχουν αμέτρητες θέσεις εργασίας, αλλά δεν υπάρχουν αρκετά άτομα με την κατάλληλη γνώση κάθε φορά και κατάρτιση για να καλύψουν αυτές τις θέσεις. Αυτά είναι καλά νέα για αυτούς που θέλουν να εξειδικευτούν. Είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε θέσεις εργασίας όταν είστε σε ζήτηση και όταν πρόκειται για μισθολογικές διαπραγματεύσεις θα έχετε πολύ περισσότερη δύναμη. Ανάλογα πάντα και με τα προσόντα που θα έχετε χτίσει.

Αυξάνετε τη δημιουργικότητά σας. Το digital marketing είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από «τα ίδια και τα ίδια». Προκειμένου να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες στην εταιρεία που θα εργαστείτε, θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ χρόνο δημιουργώντας περιεχόμενο όπως blogs ή emails, να ασχοληθείτε με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και με εκστρατείες marketing. Κάθε μέρα φέρνει κάτι νέο συνεχώς θα αποκτάτε νέες δεξιότητες. Αν ψάχνετε για μια βιομηχανία όπου μπορείτε να ασκήσετε τις δημιουργικές δεξιότητές σας για να παράγετε περιεχόμενο που μπορείτε να είστε υπερήφανοι, την έχετε βρει!

Αποκτάτε χρήσιμες για το μέλλον δεξιότητες. Ως digital marketer, οι ικανότητές σας μεταφέρονται σε σχεδόν οποιαδήποτε βιομηχανία ή agency. Το ψηφιακό marketing είναι σημαντικό για κάθε εταιρεία, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν θα νιώσετε παγιδευμένοι σε μια δουλειά με την οποία είστε δυσαρεστημένοι. Εάν και πότε έρθει η ώρα να ψαξετε για μια νέα δουλειά, θα υπάρξουν μεγάλα ανοίγματα για να διαλέξετε.

Δεν χρειάζεστε πτυχίο από πανεπιστήμιο. Ένας παράγοντας που συχνά εμποδίζει τους ανθρώπους να μπουν σε μια συγκεκριμένη βιομηχανία είναι το κομμάτι της εκπαίδευσης που απαιτείται για να μπουν σε αυτό. Για όσους δεν έχουν ολοκληρώσει το πανεπιστήμιο ή που σπούδασαν κάτι άλλο εκτός από digital marketing, η προοπτική επιστροφής στα έδρανα για άλλα τέσσερα χρόνια είναι τρομακτική. Ευτυχώς, ενώ η εκπαίδευση στο digital marketing είναι σημαντική, δεν χρειάζεστε πτυχίο για να μπείτε στον χώρο. Αντ 'αυτού, η εγγραφή σε ένα πρόγραμμα πιστοποίησης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες και να πετύχετε στη βιομηχανία.

Δείτε ακόμη:
5 λόγοι να ξεκινήσετε μια καριέρα στην Πληροφορική!
7 λόγοι να ξεκινήσετε μια καριέρα στη Φωτογραφία!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: